Boek hier je karpervisvakantie

Lac Baleine

Het water is 9 hectare groot en gelegen op een landgoed van 16 hectare.

Het is een basic karpervislocatie met karpers tussen de 10 en bijna 30kg. Het water is 25 jaar geleden gegraven en gelegen tussen de weilanden en akkers. Het is omringd met bomen en struiken en volledig omheind met toegangspoort. Het ligt vlakbij het stadje Vitry-le-Francois. Doordat het vrij ligt tussen de weilanden en akkers en voldoende ver van de omliggende dorpen is het hier erg rustig en heerst er een afgelegen sfeer. Er is een goede balans tussen natuur en visserij. Je hebt ruime stekken en met de aanwezige natuur kun je hier ontspannen en comfortabel vissen en genieten.

Er is een maximum van 10 vissers. Bij exclusieve meerafhuur zijn 12 vissers toegestaan. Je hebt ten allen tijden de gelegenheid om te verkassen. Er is geen Poisson Chat of rivierkreeftjes. Er kan wier aanwezig zijn. Het gebruik van een voerboot of roeiboot is toegestaan.

Wat de faciliteiten betreft is er een bailiff 24-uur per dag aanwezig. Er zijn toiletten en douches aan beide zijden van het meer. En er is een social cabin waar eventueel gezamenlijk kan worden gegeten. Alle stekken zijn toegankelijk met de auto die je bij de stek mag laten staan.

Voor het boeken van je visvakantie op Lac Baleine klik op één van de logo’s hiernaast. Dit zijn onze Nederlandse agenten die je graag helpen bij het boeken van je visvakantie.

NU BOEKEN!
NU BOEKEN!

Etang la Saussaie

Gelegen op een 6 hectare landgoed ligt het ca. 3 hectare Etang la Saussaie.

Het staat bekend om het hoge gemiddelde gewicht van de karpers met een groot aantal vissen tussen de 36 en 60 pond.

Het water is 30 jaar geleden gegraven en is volledig omheind met toegangspoort. Het is een verzorgde locatie met goede voorzieningen. Ondanks dat het redelijk dicht bij de steden ligt heeft het een afgelegen sfeer. Er zijn 14 ruime stekken en biedt comfort en ontspanning.

Er wordt gevist met max. 6 vissers waardoor je de vrijheid hebt om van stek te wisselen indien gewenst. Er is geen Poisson Chat of rivierkreeftjes. Voerboten zijn toegestaan maar houdt rekening met andere vissers.

Er is een on-site bailiff, een social cabin met ingerichte keuken. Douche en toilet aan beide zijden van het water en vriezers/koelkasten. Je kan met de auto bij de stekken komen voor het in- en uitladen van je visspullen. Er is ook een ingericht chalet te huur met alle voorzieningen.

Voor het boeken van je visvakantie op Etang la Saussaie klik op één van de logo’s hiernaast. Dit zijn onze Nederlandse agenten die je graag helpen bij het boeken van je visvakantie.

NU BOEKEN!
NU BOEKEN!